'Genk-directeur De Condé in de belangstelling van meerdere Premier League-clubs'

'Genk-directeur De Condé in de belangstelling van meerdere Premier League-clubs'

26 mei - 09:15
7

Het is nog onzeker of Dimitri de Condé komend seizoen technisch directeur is bij KRC Genk. Meerdere Premier League-clubs hebben interesse om De Condé binnen te halen. Dat meldt Het Nieuwsblad.

Het gaat onder andere om de clubs Leeds United, Tottenham Hotspur en Southampton. Die laatste club is geen onbekende van de technisch directeur. Afgelopen winter stonden De Condé en Southampton namelijk in nauw contact vanwege de transfer van spits Paul Onuachu.

De Condé, die al sinds 2015 onder contract staat bij Genk, staat bekend om kwaliteiten zoals het aantrekken van jong talent en het verkopen van presterende spelers voor hoge bedragen. Het is daardoor niet voor het eerst dat de technisch directeur de aandacht trekt van buitenlandse clubs. AS Roma en Athletic Bilbao probeerde De Condé in het verleden ook al te verleiden tot een vertrek.

KRC Genk doet dit jaar nog steeds mee om de landstitel. Daarvoor is het echter afhankelijk van de match tussen Royal Antwerp FC en Union SG. Genk moet hopen op een gelijkspel van die teams en moet zelf winnen om kans te blijven maken op de Jupiler Pro Leauge-titel.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie