'Ook Anderlecht gaat voor Club Brugge-target Thiago, die miljoenensom moet kosten'

'Ook Anderlecht gaat voor Club Brugge-target Thiago, die miljoenensom moet kosten'

25 mei - 21:26
24

Bij Club Brugge heeft men met Ronny Deila al een nieuwe coach voor volgend seizoen en werd ook Michal Skoras al aangetrokken als nieuwe flankaanvaller. Daar stopt het bij de Bruggelingen niet bij. Zo denkt de landskampioen ook aan Igor Thiago, al is er naar verluidt flink wat concurrentie van onder andere RSC Anderlecht.

Eerder werd de spits al gelinkt aan Club Brugge en moet hij volgend seizoen de nieuwe aanvalsleider gaan worden, terwijl ook KRC Genk naar verluidt denkt aan zijn komst. Volgens Het Laatste Nieuws toont ook RSC Anderlecht nu interesse om de spits in huis te halen. Bij zijn club Ludogorets beseft men alleszins dat het moeilijk wordt om Thiago nog lang aan boord te houden.

"Ja, er is interesse in Igor. Verschillende teams uit België zijn in de race voor hem", gaf vorzitter Georgi Karamandzhukov aan in lokale media. Ludogorets wil hem echter niet zomaar laten gaan. "Xij verkopen niet aan elke prijs. Als er een akkoord wordt bereikt, zal het voor een record zijn", besluit hij.

De Belgische club die Thiago in huis wil halen, zal dus flink in de buidel moeten tasten. Het record voor duurste uitgaande transfer staat momenteel namelijk op naam van Jonathan Cafu, die in 2017 voor 7,5 miljoen naar Bordeaux verhuisde. Club Brugge heeft alleszins de beste papieren om Thiago, die een overgang naar Blauw-Zwart ziet zitten, over te nemen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s