'Cercle-pion Vanhoutte verkiest Union boven KAA Gent en Westerlo'

'Cercle-pion Vanhoutte verkiest Union boven KAA Gent en Westerlo'

26 mei - 15:33
2

Charles Vanhoutte staat voor een belangrijke zomer en zal daarin een beslissing moeten nemen over zijn toekomst. De middenvelder kan Cercle Brugge verlaten voor een andere Belgische club, waarvan één ploeg nu het meeste kans maakt.

Eerder raakte al bekend dat KAA Gent, KVC Westerlo en Union SG het vizier hadden gericht op de vice-aanvoerder van Cercle Brugge. Volgens La Dernière Heure heeft Union nu ook de beste papieren om de middenvelder in huis te halen.

Vanhoutte heeft nog een contract tot het einde van dit seizoen bij Cercle, dat door de Vereniging met één jaar verlengd kan worden, en kan ook zijn handtekening zetten onder een nieuwe verbintenis bij Cercle. Daar heeft hij echter geen zin in, waardoor een transfer komende zomer in de pijplijn ligt.

Union maakt nu het meeste kans om Vanhoutte aan te trekken, die snel zijn handtekening kan zetten onder een contract bij de Brusselaars. Voor Vanhoutte wordt het pas zijn derde club in zijn carrière. Het jeugdproduct van Cercle speelde op één seizoen voor AFC Tubize na, enkel nog maar voor de Vereniging.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie