'Deila is wat Club Brugge nodig heeft, één van de trainers van het jaar'

'Deila is wat Club Brugge nodig heeft, één van de trainers van het jaar'

25 mei - 20:45
8

Club Brugge heeft met Ronny Deila een nieuwe coach gevonden. De Noorse trainer komt over van Standard, waar hij toch indruk wist te maken. Volgens Peter Vandenbempt maakte Club Brugge alvast de juiste keuze.

Bij Sporza laat Vandenbempt er geen twijfel over bestaan: volgens hem heeft Club Brugge met Deila een sterke trainer in huis gehaald. "Ik heb de indruk dat hij precies is wat Club op dit moment nodig heeft. Hij kan de discipline aanscherpen binnen een groep en vooral: hij kan er vuur in steken en spelers motiveren", klinkt het.

"Hij zal voor een stroomstoot zorgen die Club Brugge enorm hard kan gebruiken", gaat Vandenbempt verder, die Deila bij Standard sterk werk zag leveren. "Je kan ook niet overschatten wat hij dit seizoen met Standard heeft gedaan. Hij kwam er terecht in een ploeg die comateus was na de voorbije jaren."
 
Vandenbempt gelooft dan ook dat het publiek van Club Brugge nog plezier zal beleven aan Deila. "Ook de manier waarop hij topwedstrijden benaderde, vol gas vooruit, was knap. Wat mij betreft, is hij een van de trainers van het jaar", besluit de voetbalcommentator.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s