Diario Sport: 'Antwerp-middenvelder Vermeeren in het vizier van FC Barcelona'

Diario Sport: 'Antwerp-middenvelder Vermeeren in het vizier van FC Barcelona'

25 mei - 16:40 Laatste update: 16:55
6

Arthur Vermeeren staat in de belangstelling van de kersverse Spaanse landskampioen FC Barcelona. De Royal Antwerp FC-middenvelder is in het vizier gekomen van Barcelona om de vertrokken Sergio Busquets te vervangen, aldus het Spaanse Diario Sport.

'De favoriet is Zubimendi (Real Sociedad) hoewel zijn ondertekening onwaarschijnlijk is en de club inzet op Rúben Neves (Wolverhampton)', schreef Diario Sport over de andere kandidaten om de rol van Busquets in te vullen.

'Maar Barcelona zou ook de jonge parel van België op hun agenda hebben staan, Arthur Vermeeren van Royal Antwerp', aldus de Spaanse sportkrant over de grote verrassing in het lijstje.

'Met zijn 18 jaar is hij een onbetwiste nieuweling en schitterde hij ook in de lagere categorieën van Belgische ploegen. Jordi Cruijff schreef zijn naam al weken geleden op, want er zijn uitstekende berichten van scouts bij Barcelona, die hem live hebben gevolgd', wist Diario Sport verder te vermelden over het werk van de zoon van de Nederlandse Johan Cruijff, die sportief directeur is bij Barcelona.

Vermeeren stond dit Jupiler Pro League-seizoen 24 keer op het veld voor Royal Antwerp FC. In de 3e match van de Play-Offs 1 was de middenvelder cruciaal vanwege een late treffer in de 97e minuut tegen Club Brugge. Daardoor ging Antwerp er in de slotfase met 3 punten vandoor.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s