OFFICIEEL: Deila neemt assistent mee naar Club Brugge, De Mil krijgt voorstel

OFFICIEEL: Deila neemt assistent mee naar Club Brugge, De Mil krijgt voorstel

25 mei - 14:31
18

Club Brugge heeft met Ronny Deila een nieuwe trainer voor volgend seizoen weten te strikken. De Noor komt over van Standard en brengt ook zijn assistent Efrain Juarez mee.

Naar verluidt tekende Deila een contract voor drie seizoenen in het Jan Breydelstadion. Dat hij Juarez met zich meebrengt, hoeft niet te verbazen. De voormalige Mexicaanse verdediger en A-international was ook al assistent van Deila bij Standard en New York City.

Club Brugge gaf ondertussen ook al meer duidelijkheid over de andere stafleden voor volgend seizoen. Keeperstrainer Wouter Biebauw, video-analist Matthias Bernaert en de twee physical coaches Eddie Rob en Carl Vandenbussche blijven op post en zullen ook onderdeel uitmaken van de technische staf van de A-kern.

Toekomst van De Mil
Waar de toekomst van Rik De Mil ligt, is nog onduidelijk. Van Club Brugge mag de huidige interim-trainer deel uitmaken van de staf van Deila. De Mil moet in de komende dagen laten weten of hij dat voorstel al dan niet aanvaardt.

Er zijn zoals gepland wel nog enkele verschuivingen bij Blauw-Zwart. 'Nicky Hayen en Steve Colpaert keren zoals afgesproken terug naar Club NXT net zoals coach Hayk Milkon die terugkeert naar de U18', laat Club Brugge weten.



Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s