Henry: Ik bevestig dat er goeie discussies waren met Anderlecht

Henry: "Ik bevestig dat er goeie discussies waren met Anderlecht"

25 mei - 12:29
2

Thomas Henry (28) was vorige winter grof wild op de transfermarkt. De aanvaller van Hellas Verona kon naar Club Brugge én Anderlecht, maar scheurde net dan zijn kruisbanden. Na een lange revalidatie is hij stilaan weer fit. 

Henry liep in de winter dus een Belgische transfer mis. "Er was veel interesse, ja", geeft hij aan bij Het Nieuwsblad. "Maar er was niets getekend en daarom ben ik voorzichtig. Ik bevestig dat er goeie discussies waren met Anderlecht, maar in de week voor mijn kwetsuur belden er zes geïnteresseerde clubs en daar zaten drie Belgische teams bij."

Uitstel is natuurlijk geen afstel. In de zomer wacht een nieuwe mercato. "Mijn eerste zorg is opnieuw honderd procent fit worden", benadrukt Henry. "Ik train deze zomer door in plaats van op vakantie te gaan en wil er staan als de voorbereiding begint. Laat ons hopen dat Hellas Verona niet zakt, want ik heb geen ambitie om in de Serie B te voetballen. Over een drietal weken kan ik meer zeggen."

Henry scoorde bij OHL nog 44 doelpunten in 75 wedstrijden. Bij Hellas Verona bleef de teller voorlopig op twee goals staan. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s