Goots (ex-Antwerp): “Ik geef Antwerp 60% kans, Union 35% en Genk slechts 5%”

Goots (ex-Antwerp): “Ik geef Antwerp 60% kans, Union 35% en Genk slechts 5%”

25 mei - 10:57
8

KRC Genk was toch lange tijd de absolute favoriet voor de titel. Dat had de club te danken aan een ijzersterk vorm in de reguliere competitie. Sloeg vermoeidheid toe? Genk staat momenteel op een derde plek in de Champions’ Play-offs met een achterstand van drie punten op Union en Antwerp

Patrick Goots gelooft dat de kansen van Genk enorm geslonken zijn sinds de Play-offs van start gingen. In de podcast van Het Belang van Limburg was de voormalige spits van Antwerp te gast. Goots gelooft dat Genk een klein wonder nodig heeft om het seizoen nog succesvol af te sluiten. 

“Ik ben al van kleins af supporter van Antwerp. Die club volg ik ook sinds enkele seizoenen als analist voor Gazet van Antwerpen. Zondag tegen Union zou ik zoals vroeger nog één keertje willen spelen op de Bosuil, want ik leefde voor zulke topwedstrijden.”

Goots ziet Antwerp alvast als de grote favoriet voor de eindwinst. “Ik geef hen 60%, Union 35% en Genk 5% kans. Voor de Limburgers zie ik het somber in. Het zal al niet makkelijk zijn om te winnen in Brugge, dat in zijn laatste thuiswedstrijd iets wil neerzetten voor de fans”, klinkt het. “Ook hebben de Genk-spelers zondag een tik gekregen na die match tegen Union, omdat ze wisten dat ze absoluut moesten winnen.”