'Ook Dortmund jaagt op Openda, Milan heeft nog plan B en C achter de hand'

'Ook Dortmund jaagt op Openda, Milan heeft nog plan B en C achter de hand'

24 mei - 15:02
3

Het heeft er alle schijn van dat Loïs Openda na deze zomer voor een Europese (sub)topper uitkomt. De pijlsnelle aanvaller beleeft een boerenjaar bij RC Lens en dat is buiten de Franse landsgrenzen niet onopgemerkt gebleven. Onder meer AC Milan en Arsenal FC werden al genoemd, nu komt daar Borussia Dortmund bovenop.

Volgens Sacha Tavolieri hebben ook Die Borussen hun oogje laten vallen op Openda. Naar verluidt volgen zij hem al sinds zijn seizoen bij Vitesse in de Eredivisie. Sindsdien is Openda pas helemaal ontploft. Bij zijn debuutjaar in de Ligue 1 staat de teller op negentien competitietreffers. Dortmund stevent dan weer af op een eerste titel in tien jaar, waardoor het financieel over voldoende middelen zou moeten beschikken.

In het geval van Milan is dat nog even afwachten, aangezien CL-voetbal nog geen zekerheid is. Bovendien heeft de Italiaanse grootmacht nog alternatieven achter de hand, meldt Gazzetta dello Sport. Alvaro Morata (Atlético Madrid) en Marko Arnautovic (Bologna) staan ook op het lijstje. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie