Ait El Hadj: RSC Anderlecht is geen topclub meer in België

Ait El Hadj: "RSC Anderlecht is geen topclub meer in België"

24 mei - 16:00
43

Anouar Ait El Hadj besloot afgelopen winter om te vertrekken bij RSC Anderlecht en aan de slag te gaan bij KRC Genk. Nog steeds de juiste keuze volgens hem.

Bij Anderlecht kwam Ait El Hadj amper nog aan bod, terwijl hij ook bij Genk voorlopig geen basisplek heeft. Al begrijpt Ait El Hadj ook dat het voor hem moeilijk is om zich bij Genk in de basis te werken. "Het moet erkend worden dat Anderlecht geen topclub meer is in België", zegt Ait El Hadj bij La Capitale.

Volgens Ait El Hadj ligt het niveau bij Genk tegenwoordig ook hoger dan bij paars-wit. "Ik wens Sporting oprecht een snelle terugkeer naar de top. Maar toen ik eind januari in Genk landde, was ik meteen onder de indruk van het niveau van alle spelers. Het was echt sterker dan in Anderlecht", geeft de middenvelder aan.

"Ook de training had qua intensiteit en kwaliteit niets te maken met wat ik had meegemaakt bij Anderlecht. Hier heb ik de indruk elke sessie vooruitgang te boeken, terwijl dat bij Paars-Wit niet meer het geval was", besluit hij.