'Bayern wil gaan uitpakken op transfermarkt en richt zich op Rabiot en Alvarez'

'Bayern wil gaan uitpakken op transfermarkt en richt zich op Rabiot en Alvarez'

24-05-2023 08:35
14

Bayern München mengt zich ook in de strijd om Juventus-speler Adrien Rabiot. De Fransman, die op weg leek naar Manchester United, wordt in verband gebracht met Der Rekordmeister. Net zoals twee Premier League-middenvelders en Manchester City-aanvaller Julian Álvarez, bevestigt BILD.

Rabiot heeft al meerdere gesprekken gehad met Erik ten Hag en de clubleiding van United. De Fransman wil zijn contract bij Juve niet verlengen en kan dus ook naar Duitsland. Declan Rice van West Ham United en Mateo Kovacic van Chelsea zijn alternatieven voor Rabiot. Zij moeten mogelijk de plek van Joshua Kimmich invullen. Thomas Tuchel ziet die laatste vooral als nummer acht, al wordt hij ook genoemd bij FC Barcelona.

In de aanvalslinie hoopt Bayern ook goede zaken te doen in de vorm van wereldkampioen Álvarez. De spits van Man City moet dit seizoen vaak genoegen nemen met een plek op de bank, vanwege de aanwezigheid van Erling Haaland. Harry Kane van Tottenham Hotspur en Randal Kolo Muani van Eintracht Frankfurt zijn het alternatief voor deze positie.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!