West Ham gunt 'Angel of Alkmaar' kaartje voor Conference League-finale

West Ham gunt 'Angel of Alkmaar' kaartje voor Conference League-finale

23 mei - 21:40
1

West Ham United neemt Chris Knoll, ofwel Knollsy, mee naar de finale van de Conference League in Praag. De 58-jarige Engelsman voorkwam vorige week donderdag na het duel met AZ dat Alkmaarse hooligans de familietribune konden bestormen. 

Na het laatste fluitsignaal van AZ - West Ham United ging het zoals bekend gigantisch mis. Een groep gooide een hek om en had daarna alle ruimte om de hoofdtribune te bereiken, ware het niet dat Knollsy in de weg stond. Bij de trap ging hij een fysieke confrontatie met de AZ-hooligans niet uit de weg. Daarmee voorkwam hij dat de groep bij de familieleden van de West Ham-spelers wist te komen. 

Sinds dat moment wordt hij binnen de West Ham-aanhang beschouwd als een held. Hij probeerde na de plaatsing voor de finale aan tickets te komen, maar dat lukte in eerste instantie niet. Nu heeft de club hem hoogstpersoonlijk uitgenodigd om mee af te reizen naar Praag voor de wedstrijd tegen Fiorentina. "Ik was aan het werk toen ik gebeld werd en moest bijna huilen. Ik ben zo, zó blij", laat hij weten aan de Daily Mail, dat hem omschrijft als de 'Angel of Alkmaar'. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie