'Slot wil assistent en 'man van 45 miljoen euro' meenemen naar Tottenham'

'Slot wil assistent en 'man van 45 miljoen euro' meenemen naar Tottenham'

23 mei - 18:45
1

Tottenham Hotspur is zeer dicht bij het aantrekken van Feyenoord-trainer Arne Slot, meent The Daily Mail. De Nederlander wil assistent Marino Pusic en aanvoerder Orkun Kökcü meenemen naar Noord-Londen. 

Volgens de krant ligt het allemaal aan de onderhandelingen die zaakwaarnemer Rafaela Pimenta woensdag zal voeren met algemeen directeur Dennis te Kloese. Slot heeft een clausule in zijn contract staan waardoor hij de volgende zomer voor ruim vijf miljoen euro mag vertrekken, maar de Spurs zullen het dubbele moeten betalen om deze zomer de Nederlander al in te lijven, aldus de krant. Feyenoord wil er alles aan doen om dat te voorkomen.

Tottenham-voorzitter Daniel Levy liet zaterdag al weten dat er veranderingen op komst zijn bij de club. Levy liet weten dat fans zich mogen voorbereiden op 'voetbal waar je van houdt en naar het stadion voor zal komen'. Naast assistent Pusic moet ook Kökcü naar Londen komen: de verwachting is dat de middenvelder ruim 45 miljoen euro moet kosten.

De ontmoeting tussen Pimenta en Te Kloese zal bepalend zijn en de Spurs hopen in mei nog Slot aan te kunnen kondigen als nieuwe manager. Slot houdt zelf nog altijd de kaken op elkaar over een mogelijke overstap. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie