OFFICIEEL: Arsenal-uitblinker Saka tekent nieuw miljoenencontract

OFFICIEEL: Arsenal-uitblinker Saka tekent nieuw miljoenencontract

23 mei - 16:26
2

Witte rook in Noord-Londen: Bukayo Saka heeft een sterk verbeterd contract bij Arsenal getekend. De 21-jarige buitenspeler, die dit seizoen een van de uitblinkers in de Premier League is, ligt nu tot medio 2027 vast bij The Gunners.

Een contractverlenging leek er al een tijdje aan te komen. Saka's vorige contract liep in de zomer van 2024, dinsdag zette hij zijn handtekening onder een nieuwe vierjarige verbintenis. In Engelse media klinkt dat de aanvaller omgerekend zeventien miljoen euro per jaar gaat verdienen. Saka maakt een ijzersterk seizoen door. In 37 Premier League-optredens scoorde hij dertien keer en gaf hij elf assists.

"Dit is de juiste club om de volgende stappen in mijn carrière te zetten", zegt een blije Saka op de clubsite van Arsenal. "Het is een prachtige club. Ik wil hier mijn persoonlijke ambities najagen. Dan heb ik de juiste mensen om me heen nodig. Die heb ik hier met mijn familie en als ik op het trainingsveld sta met mijn teamgenoten en de technische staf."

Saka, die de hele jeugdopleiding van Arsenal heeft doorlopen, pakte tot dusver twee hoofdprijzen. Komend seizoen speelt hij voor het eerst met The Gunners in de Champions League.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s