Haaland heeft moeite met faam: 'Ik kan niet meer normaal leven, is nu eenmaal zo'

Haaland heeft moeite met faam: 'Ik kan niet meer normaal leven, is nu eenmaal zo'

23 mei - 17:47
1

Erling Haaland kan na zijn waanzinnige seizoen bij Manchester City niet meer normaal over straat en daar heeft de Noor soms moeite mee. De 22-jarige superspits blijft in het dagelijks leven het liefst binnen, geeft hij toe. 

In een interview met de Noorse tak van Viaplay is Haaland eerlijk over zijn leven in Manchester. De spits scoorde dit seizoen 36 keer in de Premier League en is wellicht het meest bekende gezicht in de grote stad. Zelf komt Haaland uit Bryne, een klein Noors plaatsje met 12.000 inwoners. "De meeste mensen weten hier nu wie ik ben, dus het is moeilijk om normale dingen te doen. Ik ga er niet over klagen, maar het is wel zo."

Ploeggenoot Jack Grealish liet eerder al weten dat Haaland na de wedstrijden altijd 'gewoon naar huis gaat, bij zijn familie zit en bestellingen afhaalt'. "Ik probeer elke dag zoveel mogelijk mezelf te zijn en heb goede, eerlijke en aardige mensen om me heen. Ik denk dat dat hier de sleutel is. Dat is precies wat ik heb", meent Haaland, die in zijn vrije tijd veel voetbal kijkt. Naar zichzelf kijkt hij echter niet. "Ik geloof daar niet zo veel in, het kan leiden tot overanalyseren", besluit de Noor.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie