Vanderhaeghe: Yaremchuk is op en top prof, altijd geweest

Vanderhaeghe: "Yaremchuk is op en top prof, altijd geweest"

23 mei - 07:40
13

Roman Yaremchuk kwam afgelopen zomer voor 16 miljoen naar Club Brugge, maar weet nog niet de sterren van de hemel te spelen. Toch is de spits volgens Yves Vanderhaeghe in staat om het tij te keren. Vanderhaeghe legt uit waarom Yaremchuk dat kan bewerkstelligen.

"Ik weet nog dat hij eens kwam vragen om niet te moeten starten, omdat hij zodanig veel moeite had met de druk vanuit het bestuur", vertelde de ex-coach van Yaremchuk aan Het Nieuwsblad over de toen nog maar net in België spelende aanvaller (KAA Gent).

"Psychologe Eva Maenhout ging geregeld het gesprek met hem aan en dat had een positieve impact. Je zag hem daardoor groeien en ik denk dat hij nu, vijf jaar later een stuk sterker in zijn schoenen staat", zei Vanderhaeghe over de aanvaller.

"Bovendien is hij op en top prof, altijd geweest", aldus de voormalig trainer van Yaremchuk over de veerkracht van de spits die nooit opgeeft.

Yaremchuck speelde dit seizoen 22 Jupiler Pro League-wedstrijden voor Club Brugge en wist daarin 2 keer te scoren en 3 maal een assist te geven.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie