'Anderlecht is goed op weg om ook contract van Stroeykens open te breken'

'Anderlecht is goed op weg om ook contract van Stroeykens open te breken'

22 mei - 22:30 Laatste update: 22:36
13

RSC Anderlecht kondigde maandagnamiddag de contractverlenging van Théo Leoni aan, maar daar hoeft het wat de club betreft niet bij te blijven. Idealiter blijft immers ook Mario Stroeykens langer aan boord. Daar heeft de aanvaller zelf zeker oren naar.

Volgens La Dernière Heure is Stroeykens het volgende contractdoelwit van het paars-witte bestuur. Die brak dit seizoen helemaal door, met 26 optredens in de Jupiler Pro League, waarvan elf basisplaatsen. Daarin leverde hij vier treffers af. Ook in de succesvolle campagne in de Conference League mocht Stroeykens vaak aantreden. Zijn huidige overeenkomst loopt af in de zomer van 2024.

Die statistieken hebben de sportieve cel van Anderlecht overtuigd. Stroeykens is als jeugdproduct een kind van het huis en dat willen de Brusselaars naar waarde schatten. Naar verluidt hangt een nieuwe verbintenis in de lucht. De komende weken zouden verdere gesprekken tot witte rook moeten leiden. Stroeykens zelf zou alvast graag blijven, ondanks interesse van enkele andere clubs.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie