Interesse Spurs zorgt voor irritatie bij Feyenoord: 'Iets loyaler verwacht'

Interesse Spurs zorgt voor irritatie bij Feyenoord: 'Iets loyaler verwacht'

22 mei - 19:12
1

Feyenoord verlangt woensdag meteen duidelijkheid van Arne Slot over zijn toekomst, meldt Voetbal International. Die dag meldt zaakwaarnemer Rafaela Pimenta zich in De Kuip voor een gesprek met algemeen directeur Dennis te Kloese.

Feyenoord doet er alles aan om Slot uit de handen van Tottenham Hotspur te houden en schotelt hem een 'historisch contract' voor. Niet eerder kon een trainer zoveel verdienen bij de club. Volgens VI zijn de Rotterdammers niet verrast door de interesse in Slot na het succes van dit seizoen, maar Pimenta zorgt toch voor irritatie. Zij lijkt actief de boer op te zijn gegaan met Slot, al dan niet met toestemming van de oefenmeester.

Slot wil zelf in ieder geval luisteren naar Spurs en weigerde meermaals een vertrek uit te sluiten. 'Bij Feyenoord hadden ze hun trainer wel wat loyaler verwacht', schetst het weekblad. Woensdag moet hij dan toch met de billen bloot. De kersverse landskampioen staat in ieder geval sterk en zal zich keihard opstellen als hij wil vertrekken, want van een clausule is deze zomer nog geen sprake. Slot zal heel wat moeten kosten.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s