'Spelers van West Ham wachten mogelijke straf na mengen in vechtpartij bij AZ'

'Spelers van West Ham wachten mogelijke straf na mengen in vechtpartij bij AZ'

22 mei - 11:33
5

De spelers van West Ham United wachten mogelijk een straf nadat ze hun familie wilden beschermen tijdens de vechtpartijen in Alkmaar. Dat meldt The Telegraph. De spelers mengden zich in de knokpartijen die losbraken op de tribunes na het laatste fluitsignaal.

Het zou hierbij gaan om Declan Rice, Said Benrahma, Flynn Downes en Michail Antonio. Het viertal wacht een mogelijke schorsing, maar de UEFA wil sowieso wachten tot na de finale van de Conference League. The Hammers nemen het in die eindstrijd op tegen Fiorentina. Ook AZ zal gestraft worden voor de wanordelijkheden, maar daar blijven de spelers waarschijnlijk buiten schot.

Na het laatste fluitsignaal van de halve finale in Alkmaar, trokken de thuisfans het hek richting het uitvak naar beneden. Wat ontstond was een confrontatie en een massale vechtpartij, waar ook de spelers zich dus mee bemoeiden. In Engeland worden de spelers juist met gejuich ontvangen, omdat ze op zijn gekomen voor hun familie die in het gedrang zaten in het AFAS Stadion.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s