Union-middenvelder Lynen: ''Antwerp heeft toch tik gehad tegen Club Brugge''

Union-middenvelder Lynen: ''Antwerp heeft toch tik gehad tegen Club Brugge''

22 mei - 07:55 Laatste update: 11:01
11

Union SG pakte zondag niet de volle buit tegen KRC Genk (1-1). Toch is er reden voor vertrouwen in de titelstrijd. Royal Antwerp FC ging namelijk onderuit tegen Club Brugge (2-0). Union-middenvelder Lynen zag die match en ging daarop in.

"Antwerp heeft toch een tik gehad", vertelde Lynen aan Sporza over de averij die koploper Antwerp opliep tegen Club Brugge.

"Ze verliezen met 2-0 op Club, terwijl ze daar de kans hadden om het af te maken. Ook in het spel vond ik ze er niet fris uitzien, het liep even niet bij hen", zei de middenvelder van Union over het allesbehalve fris ogende Antwerp.

"Er is ook nog de slotspeeldag, waarop thuis tegen Club spelen en zij nog naar Genk moeten", aldus Lynen die zich beseft dat Antwerp aan het einde van de rit nog een zware dobber krijgt tegen KRC Genk. Een gelijkspel van Union tegen Antwerp zou dan ook geen gek resultaat zijn volgens de middenvelder.

De match tussen Union en Antwerp wordt aanstaande zondag gespeeld in De Bosuil. De andere match gaat dan uiteraard tussen Club Brugge en KRC Genk.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s