Vrancken over titelkansen: Onze kansen op de titel zijn heel klein geworden

Vrancken over titelkansen: "Onze kansen op de titel zijn heel klein geworden"

22 mei - 07:15
18

KRC Genk speelde zondag met 1-1 gelijk tegen Union SG. Hoewel Genk één punt inloopt op Royal Antwerp FC in het Play-Offs 1-klassement, is het behalen van de Jupiler Pro League-titel ver weg voor de ploeg van Wouter Vrancken. Toch was de trainer trots op de prestaties van het team.

"Ik wil ik de nadruk leggen op de sterke prestatie die mijn team heeft neergezet. Ik vond ons heel sterk starten, na twintig minuten een beetje energie verliezen maar daarna weer een sterke tweede helft spelen tegen een terugplooiend Union", vertelde Vrancken aan Het Nieuwsblad

"Jammer genoeg bleven we steken op een gelijkspel, waardoor onze kansen op de titel heel klein zijn geworden. We hebben al een heel speciaal scenario nodig om het alsnog te kunnen halen", aldus de trainer van Genk, die zich beseft dat Union en Antwerp punten moeten laten liggen, wil Genk nog aanspraak maken op de titel.

Ondanks een verliespartij staat Antwerp nog steeds bovenaan het Play-Offs 1-klassement. Union heeft evenveel punten en Genk volgt op 3 punten afstand. Club Brugge staat onderaan met 33 punten, maar was de enige winnende ploeg zondag.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s