Malouda over return Lukaku bij Chelsea: “Eerst wat problemen wegwerken”

Malouda over return Lukaku bij Chelsea: “Eerst wat problemen wegwerken”

21 mei - 18:33
1

Romelu Lukaku werd gewaarschuwd dat hij de gebroken relatie met de Chelsea fans moet herstellen als hij terugkeert naar Stamford Bridge. Dat vertelt Florent Malouda, ex-speler van Chelsea FC

Mauricio Pochettino heeft te horen gekregen dat Victor Osimhen 'perfect' zou zijn voor Chelsea, ondanks de aanstaande terugkeer van Romelu Lukaku. Dat schrijft Football.London. De 24-jarige aanvaller wordt de laatste tijd in verband gebracht met een aantal Europese topclubs na zijn indrukwekkende optredens voor Napoli.

Volgens de nieuwsdienst zal Lukaku naar verwachting de kans krijgen om Pochettino te imponeren na zijn terugkeer van zijn uitleenperiode bij Internazionale, maar de Rode Duivel verliet Chelsea afgelopen zomer niet bepaald op goede voet.

In een interview met BoyleSports zei Malouda over Lukaku dat de Belg zijn excuses moet aanbieden aan de fans als hij bij Chelsea wil blijven. "Er zijn veel problemen die moeten worden opgelost, maar ik zou het niet erg vinden als Romelu terugkeert naar Chelsea omdat ik geloof dat hij iets kan, en zal, bewijzen.”

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s