Geraerts voor Genk-Union: “Ligt de druk op hen? Wij zijn ook ambitieus”

Geraerts voor Genk-Union: “Ligt de druk op hen? Wij zijn ook ambitieus”

21 mei - 17:54
1

De nederlaag van Antwerp op het veld van Club Brugge laat Union Saint-Gilloise opnieuw iets meer dromen van een titel. Een goed resultaat tegen KRC Genk, zet de club in poleposition. Een wedstrijd die volgens Karel Geraerts heel anders zal verlopen dan de eerste wedstrijd. 

"Genk was afgelopen zondag niet op zijn gebruikelijke niveau”, gaf Geraerts aan bij RTBF.  “Ze zullen thuis spelen en ik ben ervan overtuigd dat Vrancken iets heeft voorbereid om zijn spelers te motiveren. Motiveren om ze veel meer grit in de duels te laten brengen", zei Geraerts voor de wedstrijd.

"We kunnen onze gewoontes niet te veel veranderen. We zullen zondag doen wat we het hele seizoen al doen. We zullen spelen om te winnen”, verzekerde Geraerts. “Natuurlijk zal de druk week na week toenemen en het is belangrijk om daar goed mee om te gaan.”

“We weten dat niets deze week beslissend zal zijn. Dus we zijn nog steeds heel kalm en solide. Ligt de druk op Genk? Sommige mensen zeggen dat... maar de druk moet ook op ons liggen want wij zijn ook ambitieus."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie