Vossen voorspelt een Antwerps titelfeest dit seizoen: Ze zitten in de flow

Vossen voorspelt een Antwerps titelfeest dit seizoen: "Ze zitten in de flow"

21 mei - 13:45
2

De Jupiler Pro League komt stilaan op zijn einde en binnenkort raakt bekend wie de nieuwe kampioen in ons land is. Royal Antwerp FC lijkt een streepje voor te hebben en volgens Jelle Vossen zal The Great Old ook die titel pakken.

Voor de ex-speler van Club Brugge bestaat er weinig twijfel over dat Antwerp die titel zal pakken. "Het zit echt in die flow", geeft hij aan in Het Nieuwsblad. "Ze zitten op een wolk en ik zie ze daar niet meer van af denderen", aldus Vossen. "Ze hebben dat geluk van de kampioen, dat zag je tegen Club Brugge. Als je zelf al eens kampioen bent geworden, herken je dat", geeft Vossen aan.

De aanvaller van Zulte Waregem had na de wedstrijden met Essevee tegen Antwerp al een gevoel dat het een speciaal jaar ging worden voor The Great Old. "Het zegt ook iets dat wij met Zulte Waregem onze beste wedstrijden speelden tegen Antwerp - veel beter dan tegen Union en Genk - maar dat we ze toch allebei verloren. Er is nog altijd geen garantie dat ze het halen, maar ik gun het hen wel, zeker als je weet vanwaar ze komen", besluit hij.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie