Deschacht ziet kampioenengeluk bij Antwerp, maar hoopt op andere kampioen

Deschacht ziet kampioenengeluk bij Antwerp, maar hoopt op andere kampioen

21 mei - 13:12
3

Met nog drie speeldagen te gaan komen we aan het einde van de Jupiler Pro League. Wie de titel zal winnen, is nog niet beslist. Olivier Deschacht denkt wel te weten wie het zal worden.

De analist gaf enkele weken geleden nog aan dat KRC Genk de titel het meest verdiende, maar keert nu toch terug op die stappen. "Ik hoopte eigenlijk op Union, want ik vind dat zij het iets meer verdienen", geeft hij aan bij Het Nieuwsblad.

"Genk had ook mooi geweest, maar daar deden ze een heel slechte zaak door Onuachu te laten gaan, wat een verschrikkelijke transfer. Maar nu ligt het momentum volledig bij Antwerp en dat geven ze niet meer weg", klinkt het.

Geluk van een kampioen
Deschacht zag ook dat Antwerp dit seizoen heel wat meeval kende en daar nu de vruchten van lijkt te plukken. "Ik wil ook geen afbreuk doen, want ze hebben bijvoorbeeld de beste defensie en negen keer op de tien speelt de ploeg met de beste defensie kampioen. Maar de bal rolt voor hen, zoals ze zeggen. Die handsbal van Heynen die er geen was, die goal van Kerk die uit het niks kwam, dan die late corner die Mechele weggaf...Het is alsof het zo moet zijn", besluit Deschacht.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s