Club Brugge-fans staan op scherp: 'Belangrijkste duel van ons seizoenseinde'

Club Brugge-fans staan op scherp: 'Belangrijkste duel van ons seizoenseinde'

21 mei - 11:40
44

Zondag staat Club Brugge – Royal Antwerp FC op het programma. Voor Blauw-Zwart staat er sportief nog weinig op het spel, maar de fans hopen dat Club Brugge-spelers wel nog voor de eer spelen tegen de leider.

Voor aanvang van speeldag 4 van de Champions' Play-Offs staat Antwerp aan de leiding met 45 punten. Heel wat fans van Club Brugge zitten niet te wachten op een Antwerpse landstitel. Bruges Royal doet dan ook een oproep naar de andere Blauw-Zwarte supporters en de spelers. 'Aanstaande zondag staat het belangrijkste duel van ons seizoenseinde op de agenda', klinkt het.

De fans willen om 11 uur de spelers ontvangen. De bus komt trouwens aan rond 12 uur. Van de spelers wordt verwacht dat ze 'vechten voor elke morzel grond' en spelers 'die de laatste keer door de pijn heen bijten en alles achterlaten op het veld'.

De match begint om 13u30. Bruges Loyal wil iedereen een halfuur eerder al in de tribune hebben. 'Blijf voor één keer niet hangen in de kantine. Laat de tegenstanders hoe hard Olympia kan en zal spoken.'