Tottenham loopt blauwtje in zoektocht naar TD: 'Geen enkele optie'

Tottenham loopt blauwtje in zoektocht naar TD: 'Geen enkele optie'

21 mei - 12:05
1

Feyenoord-directeur Dennis te Kloese heeft een aanbieding van Tottenham Hotspur links laten liggen. De Premier League-club wilde hem strikken voor de positie van technisch directeur, maar Te Kloese heeft geen interesse in een vertrek uit Rotterdam.

"Het succes van de club heeft tot gevolg dat er interesse komt voor meerdere mensen in de organisatie", aldus Te Kloese zondagmorgen bij Goedemorgen Eredivisie. "Ik kan niet ontkennen dat in Europa, en zeker waar ik gewerkt heb in Mexico, omdat daar altijd paniek is moet ik zeggen, er op een gegeven moment vragen komen: zou je interesse hebben om daarover te praten?"

"Dan is het ja of nee, en dan is het bij mij nee, ik heb daar geen interesse in", vervolgt Te Kloese. "Ik heb bewust de keuze gemaakt om voor Feyenoord te werken. Ik vind dat nog steeds een ongelooflijke eer. En er ligt ook nog heel veel werk. Deze sportieve successen zijn denk ik een ongelooflijke zet in de goede richting. Om dan nu te zeggen: ik ga eens mijn oor ten luister leggen waar ik ergens anders van dienst kan zijn. Dat is voor mij geen optie op dit moment. Geen enkele optie", benadrukt Te Kloese. 

"Professioneel denk ik dat er nog heel veel te doen is bij Feyenoord, daar ben ik heel blij mee, om daar mijn steentje bij te dragen", vervolgt hij. "En persoonlijk is het voor mij op dit moment ook helemaal geen optie. Ik wil daar heel duidelijk over zijn: het gaat niet gebeuren."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s