Antony opnieuw onder vuur bij Manchester United: 'Veel stijl, geen inhoud'

Antony opnieuw onder vuur bij Manchester United: 'Veel stijl, geen inhoud'

21 mei - 12:45
1

Antony kon zaterdag weer geen potten breken bij Manchester United in het Premier League-duel met Bournemouth. Hoewel Manchester United met 0-1 won in het Vitality Stadium, krijgt de Braziliaanse winger zware onvoldoendes.

The Manchester Evening News geeft Antony een 4. Daarmee krijgt hij samen met Bruno Fernandes en Jadon Sancho het laagste cijfer. 'Hij had zelfvertrouwen aan de bal, maar was niet echt creatief in de eerste helft. Na de pauze speelde hij zo matig dat het een verrassing was dat hij mocht blijven staan', schrijft de lokale krant.

Volgens The Sun was Antony veruit de minste United-speler tegen Bournemouth. Ook de boulevardkrant deelt een 4 uit. 'Veel stijl, maar niet veel inhoud', luidt het harde oordeel. 'Dat kwam samen in een hopeloos mislukte rainbow flick. Hij zat in de tang bij Lloyd Kelly en moet zich snel verbeteren als hij een belangrijke speler wil worden op de lange termijn.'

Ook 90Min geeft Antony als enige een 4. 'Hij had het heel zwaar tegen Kelly. Hij leek helemaal niet berekend op het fysieke gevecht.' Manchester United betaalde afgelopen zomer 95 miljoen euro om Antony van Ajax over te nemen. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie