'Tottenham blijft zoeken naar nieuwe coach en richt vizier weer op Nagelsmann'

'Tottenham blijft zoeken naar nieuwe coach en richt vizier weer op Nagelsmann'

21 mei - 11:14

Julian Nagelsmann is weer in beeld bij Tottenham Hotspur. De 35-jarige Duitser bedankte onlangs voor de job van manager bij Spurs, maar volgens The Times zoeken de Noord-Londenaren opnieuw toenadering.

Na het vertrek van Antonio Conte was Nagelsmann aanvankelijk de belangrijkste kandidaat om het stokje over te nemen. De voormalig trainer van Bayern München ging niet op het aanbod in, omdat hij zekerheid wilde hebben over de vacature van sportief directeur. De vertrokken Fabrio Paratici heeft nog geen opvolger, maar toch klopt Spurs opnieuw bij Nagelsmann aan, klinkt het.

De Duitser eist naar verluidt duidelijkheid over de vacante positie, alvorens hij serieus wil praten over een stap naar het Tottenham Hotspur Stadium. Feyenoord-trainer Arne Slot is eveneens serieus in beeld bij Spurs. De clubloze Luis Enrique en Celtic-trainer Ange Postecoglou worden ook gelinkt aan de nummer acht van de Premier League.

Eerder werd ook Vincent Kompany gelinkt aan de job, maar onze landgenoot koos voor een verlengd verblijf bij Burnley FC.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie