'Vanhoutte kan Cercle verlaten, drie Belgische clubs denken aan middenvelder'

'Vanhoutte kan Cercle verlaten, drie Belgische clubs denken aan middenvelder'

21 mei - 14:00
17

Cercle Brugge is bezig aan een goed seizoen en kan rekenen op enkele sterk presterende spelers. Eentje daarvan is Charles Vanhoutte, die zich ook serieus in de kijker heeft gespeeld.

Vanhoutte werd eerder al gelinkt aan KAA Gent, maar ook KVC Westerlo en Union SG worden door Het Nieuwsblad nu ook gelinkt aan de middenvelder van Cercle Brugge. De middenvelder heeft een aflopend contract, met optie op een extra seizoen, en kan ook bijtekenen bij de Vereniging. Hij ging voorlopig echter niet in op het voorstel.

Vanhoutte is zijn basisplek de laatste weken ook verloren. Volgens één van zijn vrienden Oscar Van Mol is er echter meer aan de hand. "Charles had veel meer gespeeld de laatste maanden indien hij wel had bijgetekend", klinkt het. "We praten er vaak over en Cercle blijft in zijn hart zitten, maar nu is er toch iets gebroken. Ik vrees dat het niet meer goedkomt en hij aan zijn laatste weken bezig is", geeft hij aan.

De middenvelder kan alleszins rekenen op flink wat interesse en dat verbaast ploegmaat Hannes Van der Bruggen niet. "Welke topclub toont geen interesse voor een jonge Belg met progressiemarge", geeft hij aan. "Gent zou zeker een mooie club zijn voor hem, maar hij weet ook wel dat de concurrentie in de Ghelamco Arena – Kums en De Sart zijn toch flinke kleppers – niet van de poes is", klonk het vorige week nog.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie