Burnley-investeerder Watt wild van Kompany: Reden dat spelers hier willen spelen

Burnley-investeerder Watt wild van Kompany: "Reden dat spelers hier willen spelen"

20 mei - 14:15
5

FC Burnley heeft een nieuwe investeerder, namelijk voormalig NFL-speler J.J. Watt. Watt is lovend over trainer Kompany en vertelde de redenen voor investeren in de club en het speciale van Kompany.

"Ik wil Burnley onder de internationale aandacht brengen, om te tonen hoe speciaal de mensen en de stad zijn", noteerde Het Laatste Nieuws uit de mond van de NLF-speler over de redenen voor het investeren in Burnley.

"Wanneer je met Vince, de spelers die voor hem spelen of de mensen rondom de club spreekt, begrijp je waarom hij zo speciaal is", zei Watt over de trainer met wie Burnley de titel van de Championship greep en naar de Premier League promoveerde.

"Er is een reden waarom spelers over heel Europa ons bellen dat ze voor Burnley en Vincent Kompany willen spelen", aldus Watt over de club en de voormalige Rode Duivel die onlangs voor 5 seizoenen bijtekende.

Kompany stond dit seizoen in totaal 54 wedstrijden aan het roer van Burnley. Daarin won de trainer 34 keer met de club en werd er slechts 5 keer verloren.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie