Feyenoord-ster Kökcü zet clubs op alert: 'Tottenham toont interesse'

Feyenoord-ster Kökcü zet clubs op alert: 'Tottenham toont interesse'

20 mei - 12:45

Niet alleen Feyenoord-trainer Arne Slot geniet serieuze interesse van Tottenham Hotspur, maar ook aanvoerder Orkun Kökcü. De Premier League-topclub heeft de 22-jarige middenvelder de laatste weken intensief bekeken, meldt 1908.nl.

De rapporten van de scouts zijn overtuigend: Kökcü kan het middenveld van Spurs versterken. Volgens het doorgaans goed ingevoerde fanmedium voerde Spurs de voorbije dagen zelfs al gesprekken met de speler en zijn management. Feyenoord hoorde nog niets, maar dat kan op korte termijn veranderen. Gezien de massale belangstelling verwachten de Rotterdammers dat de Turkse international deze zomer, met de landstitel op zak, uit De Kuip vertrekt.

Naast Tottenham worden ook competitiegenoten Arsenal, Manchester United, Liverpool, Brighton & Hove Albion, Aston Villa, Wolverhampton Wanderers, West Ham United, Nottingham Forest en Leicester City met Kökcü in verband gebracht. Ook is er belangstelling uit Spanje en Italië. Afhankelijk van het kaliber club dat zich bij Feyenoord meldt, rekent de Nederlandse kampioen op een transfersom van ongeveer veertig miljoen euro.

Een eventuele transfer van Kökcü naar Noord-Londen staat los van de komst van Arne Slot. Desondanks is het goed mogelijk dat de twee worden herenigd bij The Lilywhites. De oefenmeester geldt als één van de belangrijkste kandidaten in het Tottenham Hotspur Stadium.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie