Gent-aanvaller Orban over toekomst: Ik droom van de Premier League

Gent-aanvaller Orban over toekomst: "Ik droom van de Premier League"

20 mei - 11:30 Laatste update: 15:16
8

Gift Orban scoorde er dit Jupiler Pro League-seizoen rustig op los voor KAA Gent. De aanvaller heeft het erg naar zijn zin bij Gent en is niet van plan te vertrekken. Toch heeft de Nigeriaanse spits dromen voor de toekomst.

"Ik droom van de Premier League. Van Manchester United, Liverpool, Manchester City", vertelde de aanvaller aan Het Nieuwsblad over waar hij zichzelf wel ziet spelen in de toekomst.

"Onder Arsène Wenger ging het zo tien jaar: spelers kopen om ze dan te verkopen", zei Orban die benadrukte wel voor een team te willen spelen dat serieus voor de titel gaat en daarvoor voert Arsenal volgens Orban niet het juiste beleid.

"Bij Real Madrid hebben ze geen tijd om tikitaka te spelen, daar pakken ze gewoon titels", aldus de spits die resultaatgericht voetbal wil spelen om zo de meeste kans te maken op het pakken van prijzen.

Orban is tijdens de Play-Offs 2 op dreef en scoorde maar liefst 5 keer in 3 wedstrijden. Ook was de aanvaller in het reguliere Jupiler Pro League-seizoen en in de Conference League zeer trefzeker.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie