Antwerp moet toch vrezen voor vertrek van Butez: Het ideale moment

Antwerp moet toch vrezen voor vertrek van Butez: "Het ideale moment"

19 mei - 22:50
29

Royal Antwerp FC kan een historisch seizoen afronden en doet nog steeds hevig mee om de tiel in Eerste Klasse. Het succes kan ook zijn keerzijde hebben en mogelijk het vertrek van Jean Butez betekenen.

Antwerp zal komende zomer al afscheid moeten nemen van William Pacho, terwijl ook butez mogelijk andere oorden opzoekt. Eerder klonk het nog dat hij een langer verblijf ziet zitten, maar ook een transfer sluit hij nu niet meer uit.

"Ik ga het niet ontkennen: het is mijn ambitie om een stap hogerop te zetten en er zijn mogelijkheden om een transfer te maken", geeft Butez aan bij RTBF. "Maar ook als ik blijf, zal de zomer voor mij geslaagd zijn, want ik kan volgend seizoen misschien de Champions League ontdekken met Antwerp."

Toch beseft Butez ook dat een transfer hem ook kan helpen om de stap naar de nationale ploeg te zetten. "Ik ben nu 27 jaar en dit is misschien het ideale moment voor een transfer. In Frankrijk kennen ze me nog niet. Als ik mijn statistieken kan voorleggen in een grotere competitie, dan verandert dat misschien", besluit hij.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s