Union-trainer Geraerts over transfer: Kan zeker, maar is voor na het seizoen

Union-trainer Geraerts over transfer: "Kan zeker, maar is voor na het seizoen"

19 mei - 14:15
4

Karel Geraerts draait een succesvol seizoen met Union SG en strijdt volop mee om de titel van de Jupiler Pro League. Steeds vaker gaan er geruchten over waar Geraerts komend seizoen actief zal zijn als trainer. De coach ging daarop in tijdens een persconferentie.

Geraerts werd al gelinkt aan Club Brugge en het Franse OGC Nice. "Ik zal na het seizoen alles wel op een rijtje zetten, vandaag is dat verloren energie", noteerde Het Laatste Nieuws uit de mond van de trainer over vragen naar een eventuele transfer.

"Het zou gerust kunnen dat ik bij bepaalde clubs interesse heb opgewekt, net als waarschijnlijk veel van mijn spelers. Maar dat weet ik zelf niet", zei Geraerts over de geruchten die gaande zijn over de toekomst van de trainer.

"Ik ga na het seizoen op mijn gemak samenzitten met mijn vrouw en alles eens goed overlopen. Maar uiteraard is het wel een mooi compliment", aldus de T1 van Union.

Union speelt aankomende zondag tegen KRC Genk. De andere match in Play-Offs 1 gaat tussen koploper Royal Antwerp FC en Club Brugge.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s