Arsenal heeft flinke transferplannen, 105 miljoen voor West Ham-middenvelder Rice

Arsenal heeft flinke transferplannen, 105 miljoen voor West Ham-middenvelder Rice

19-05-2023 11:15
3

Arsenal gaat een grootse transferzomer tegemoet en heeft zijn pijlen gericht op Declan Rice en João Cancelo. De club van Rode Duivel Leandro Trossard bereidt een bod voor van 92 miljoen pond, omgerekend ruim 105 miljoen euro op de West Ham United-middenvelder, meldt Telegraph.

Arsenal vertrouwt erop dat Rice naar Londen wil vertrekken, maar zal veel moeten uitgeven om dit te bewerkstelligen. Momenteel is Nicolas Pépé de duurste speler in de clubgeschiedenis van Arsenal, maar The Irons-speler Rice zal dit record aan diggelen schieten. West Ham zal moeilijk nee kunnen zeggen tegen een bod van 92 miljoen pond, maar wil de prijs nog wel opdrijven. De huidige nummer twee van de Premier League is bereid om spelers te verkopen, zodat er genoeg geld beschikbaar is voor de transfer van Rice.

Over een move van Cancelo zijn ze iets minder zelfverzekerd in Noord-Londen, vanwege eerdere deals met Manchester City betreft Gabriel Jesus en Oleksandr Zinchenko. De club uit Manchester hielp Arsenal flink in het zadel door deze spelers te verkopen en wil deze fout naar verluidt niet nog een keer maken. Cancelo speelt op huurbasis voor Bayern München, waar ze geen oren hebben naar een langer verblijf van de Portugese back. De verdediger ligt tot 2027 vast in Manchester.