'Club Brugge kan na aanstellen Deila afscheid nemen van De Mil'

'Club Brugge kan na aanstellen Deila afscheid nemen van De Mil'

18-05-2023 18:45
8

Club Brugge staat op het punt om in zee te gaan met Ronny Deila en de Noor weg te halen bij Standard. De komst van de coach heeft ook gevolgen voor interim-trainer Rik De Mil.

De Mil nam na het ontslag van Scott Parker het roer over bij Club Brugge en wist op de slotspeeldag van de reguliere competitie nog deelname aan de Champions' Play-Offs af te dwingen. Hij zette goede resultaten neer en werd zelfs even genoemd als definitieve hoofdcoach bij Club Brugge. Zover komt het echter niet.

Het Laatste Nieuws weet dat de toekomst van De Mil bij Club Brugge nu onzeker is. Het dagblad geeft aan dat het goed mogelijk is dat De Mil niet opnieuw assistent-trainer wordt bij Club Brugge en op zoek gaat naar een nieuwe uitdaging.

Zo kan De Mil richting Engeland verhuizen en opnieuw assistent worden van Carl Hoefkens, die wordt gelinkt aan Stoke City en West Bromwich Albion. Ook een nieuwe job als hoofdtrainer bij een Belgische club behoort na zijn goede prestaties bij Club Brugge tot de mogelijkheden.