OFFICIEEL: Na vertrek bij Club Brugge tekent Servais bij SK Beveren

OFFICIEEL: Na vertrek bij Club Brugge tekent Servais bij SK Beveren

18-05-2023 19:30 Laatste update: 08-06-2023 17:38

Voor Mathis Servais lijkt het verhaal bij Club Brugge helemaal afgelopen te zijn. Het talent heeft een aflopend contract bij de club en schijnt nu ook afscheid genomen te hebben van Blauw-Zwart.

Op Instagram plaatste Servais een bericht waarin hij Club Brugge bedankte, zonder ook aan te kondigen dat hij de club zal verlaten. Reacties van (ex-)ploegmaats Romeo Vermant en Liam De Smet wijzen er echter op dat Servais andere oorden zal opzoeken.

Waar de toekomst van Servais ligt, is niet bekend. De middenvelder werd de voorbije weken echter wel gelinkt aan SK Beveren, dat net naast de promotie greep. Bij de ploeg uit de Challenger Pro League ligt een driejarig contract voor hem klaar.

De nog steeds maar achttienjarige Servais stond te boek als één van de toptalenten bij Club Brugge en mocht al op zestienjarige leeftijd debuteren bij Club NXT. Hij had het de voorbije twee seizoenen echter een pak moeilijker en maakte geen aanspraak meer op een basisplek. Dit seizoen kwam hij vijftien keer uit voor Club NXT, waarvan voornamelijk als invaller. Daarin was hij goed voor twee doelpunten en twee assists.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Mathis (@mathis_servais7)

Update: Volgens Sacha Tavolieri zal Mathis Servais Club Brugge verlaten voor SK Beveren. Hij tekent een contract voor drie seizoenen bij de club uit de Challenger Pro League.

Update: Beveren heeft via de officiële kanalen inmiddels de komst van Servais bevestigd. De flankaanvaller die Club Brugge heeft verlaten heeft zijn handtekening gezet onder een driejarig contract bij de club, met optie op een extra seizoen.