Degryse over Ballon d’Or kansen De Bruyne: “Mensen gaan dan op Kevin stemmen hoor”

Degryse over Ballon d’Or kansen De Bruyne: “Mensen gaan dan op Kevin stemmen hoor”

18 mei - 12:51
10

Kevin De Bruyne was een van de absolute uitblinkers in het Champions League tweeluik tussen Manchester City en Real Madrid. Waar het in de eerste wedstrijd 1-1 werd via een doelpunt van de Bruyne en in de tweede wedstrijd 4-0 met twee assists van De Bruyne. Marc Degryse ziet goede kansen voor Ballon d’Or winst Rode Duivel De Bruyne.

De Bruyne liet op het allerhoogste podium maar weer eens zien hoeveel kwaliteiten hij in huis heeft. Vorig jaar was de Rode Duivel ook dichtbij de Ballon d’Or. “Vorig jaar was hij er als derde (na Mané en winnaar Benzema) al dichtbij”, citeert Het Laatste Nieuws Degryse.

Degryse gelooft dat De Bruyne weer erg dichtbij de prestigieuze prijs is. “Als hij nu de CL wint, naast de zo goed als zekere landstitel met Man City en mogelijk ook de FA Cup-finale, dan gaan de mensen toch stemmen op Kevin hoor”, vertelt Degryse.

Degryse ziet ook in dat er meerdere gegadigden in de sterke selectie van Guardiola rondlopen. Erling Haaland laat zich al het gehele seizoen nadrukkelijk gelden als doelpuntenmachine. “Haaland komt dan ook in aanmerking, maar hij is toch nog tien jaar jonger”, besluit Degryse.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s