Ancelotti voor City-Real Madrid: “De beste twee teams van Europa”

Ancelotti voor City-Real Madrid: “De beste twee teams van Europa”

16 mei - 23:44
2

Carlo Ancelotti, de hoofdtrainer van Real Madrid en Rode Duivel Thibaut Courtois, blikt vooruit op de returnmatch met het Manchester City van Rode Duivel Kevin De Bruyne. Ancelotti vertelt dat hij kalm en vol hoop is voor het behalen van de finale van de Champions League.

Op de persconferentie deelde Ancelotti dat hij kalm was, vol hoop en vertrouwen voor een goed resultaat. Real Madrid won de Champions League al veertien keer en Ancelotti benadrukte het belang voor de club. “De Champions League is iets heel speciaal voor ons. Ze speelt een belangrijke rol in de geschiedenis van Real Madrid”, citeert Het Nieuwsblad Ancelotti.

Ancelotti vertelt verder dat hij een vergelijkbare wedstrijd verwacht zoals de 1-1 in de heenwedstrijd. Waarin Manchester City veel balbezit had, maar Real Madrid er vaak zeer gevaarlijk uitkwam. “Dit zijn de beste twee teams van Europa en ik verwacht net zoals in de heenmatch een spannende strijd”, besluit Ancelotti.

Rode Duivels Courtois en De Bruyne konden tijdens de heenwedstrijd flink hun stempel drukken op de wedstrijd. Waar Courtois zich weer opstelde als een ware muur voor het doel van Real Madrid, brak De Bruyne de ban voor City en zorgde hij met een pegel voor de gelijkmaker. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s