AC Milan rekent op Leão voor Champions League clash met Inter

AC Milan rekent op Leão voor Champions League clash met Inter

15 mei - 19:24
1

Het Belgisch getinte AC Milan heeft een zeer zware opgave in de Champions League. De ploeg van hoofdtrainer Stefano Pioli heeft een 0-2 goed te maken tegen stadgenoot Internazionale. Pioli hoopt in de returnwedstrijd te kunnen beschikken over zijn belangrijke speler Rafael Leão.

Pioli ziet in dat het een lastige opgave wordt voor AC Milan om door te stoten naar de finale van de Champions League. “Niemand denkt nog dat AC Milan de finale kan bereiken, maar ik weet dat we een geweldig team hebben en dat mijn spelers sterk zijn. We hebben vorige week fouten gemaakt, maar het verleden is het verleden”, citeert Het Belang van Limburg Pioli.

Pioli blijft dan ook strijdvaardig en heeft zijn zinnen gezet op een comeback van AC Milan op Internazionale. Pioli geeft aan dat niemand eerder al had verwacht dat AC Milan zo ver zou komen in de Champions League.  “We willen ons absoluut plaatsen voor de finale. Net zoals niemand bij het begin van deze campagne had voorspeld dat we de halve finales zouden bereiken”, vertelt Pioli.

Pioli weet dat de kans groot is dat hij weer kan beschikken over zijn trefzekere aanvaller Leão. “Hij voelt zich beter, als alles volgens plan verloopt, is hij beschikbaar morgen”, deelt Pioli.

Bij Internazionale is het nog maar de vraag of Rode Duivel Romelu Lukaku aan de aftrap verschijnt. Lukaku speelde in de afgelopen wedstrijd tegen Sassuolo een ijzersterke wedstrijd met twee doelpunten, maar in de Champions League krijgt de 37-jarige Edin Dzeko de voorkeur. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s