Thorgan Hazard over toekomst bij PSV Eindhoven: De bedoeling was zes maanden

Thorgan Hazard over toekomst bij PSV Eindhoven: "De bedoeling was zes maanden"

15-05-2023 09:50 Laatste update: 10:01
3

Thorgan Hazard verhuisde afgelopen wintermercato op huurbasis naar PSV Eindhoven. Alhoewel de Rode Duivel kampte met blessureleed, liet Hazard zich zien op belangrijke momenten. Hazard ging in op een mogelijk langer verblijf bij de nummer 2 van de Eredivisie.

"Op het moment dat de coach een beroep op me heeft gedaan, zoals in de bekerfinale, heb ik mijn uiterste best gedaan", vertelde Hazard aan Het Nieuwsblad over de match waarin hij verantwoordelijk was voor de belangrijke gelijkmaker tegen Ajax.

Nu het seizoen er bijna op zit, is het de vraag waar Hazard volgend seizoen op de velden zal schitteren. "Ik heb nog niet over mijn toekomst gesproken. Het was vanaf het begin de bedoeling dat het voor zes maanden zou zijn en dat ik dan terug zou gaan naar Dortmund", zei de linksbuiten daarover.

"Ik focus me nu op de laatste twee wedstrijden van het seizoen en daarna ga ik praten", aldus Hazard die met PSV geen kampioen meer kan worden, maar wel de belangrijke 2e plek binnen kan slepen die toegang geeft tot de voorrondes van de Champions League.

Hazard speelde 8 Eredivisie-wedstrijden en wist 1 maal te scoren. Daarnaast kwam Hazard 3 maal uit in de KNVB Beker en 1 keer in de Europa League.