Inter schat kans reëel dat Lukaku blijft: Maar wil nieuwe Chelsea-coach hem?

Inter schat kans reëel dat Lukaku blijft: "Maar wil nieuwe Chelsea-coach hem?"

14 mei - 21:15
2

Aan het einde van een lastig seizoen komt Romelu Lukaku weer boven water drijven bij Internazionale. Tegen Sassuolo (4-2-winst) was de huurling goed voor twee doelpunten. Stilaan zijn het Milanese publiek en bestuur opnieuw helemaal overtuigd van zijn capaciteiten. Lukaku blijft echter eigendom van Chelsea FC. Ook na komende zomer, Giuseppe Marotta?

De CEO van Inter kreeg die vraag voorgeschoteld bij La Gazzetta dello Sport. In eerste instantie legt hij de bal in het kamp van Chelsea. "Ik ken de plannen van Chelsea niet ... Misschien wil de nieuwe coach hem wel gewoon behouden", verwijst Marotta naar - naar alle waarschijnlijkheid - Mauricio Pochettino, die The Blues volgend seizoen weer naar betere tijden moet loodsen.

Ondanks enkele moeilijke maanden hoopt Marotta zijn aanvaller toch aan boord te houden in Milaan. "Het is zeker dat Lukaku erg gelukkig is bij Inter", stelt hij. Dat zet de deur open naar een verlengd verblijf. "Op een schaal van één tot tien zou ik zeggen dat de kans dat Lukaku volgend seizoen bij Inter speelt, op zes ligt", wikt en weegt Marotta de toekomstplannen van Lukaku.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s