'Club Brugge gaat voor stunt en denkt aan terugkeer van De Ketelaere'

'Club Brugge gaat voor stunt en denkt aan terugkeer van De Ketelaere'

13-05-2023 17:28 Laatste update: 17:54
34

Club Brugge nam afgelopen zomer afscheid van Charles De Ketelaere en zag de Rode Duivel richting AC Milan verhuizen. Een terugkeer behoort echter tot de mogelijkheden.

Na een moeilijk seizoen bij AC Milan lijkt De Ketelaere andere oorden te gaan opzoeken en zijn carrière nieuw leven in te blazen bij een nieuwe ploeg. Volgens de Italiaanse journalist Daniele Longo hoopt Club Brugge nu De Ketelaere terug naar de thuisbasis te kunnen halen.

Naar verluidt heeft Blauw-Zwart al bij AC Milan geïnformeerd naar de voorwaarden voor een uitleenbeurt. De Italiaanse journalist sluit ook niet uit dat dat staat te gebeuren. AC Milan heeft nog geen zin om definitief afscheid te nemen van De Ketelaere, maar wil hem wel ergens anders speelminuten zien krijgen.

Veel zal afhangen van De Ketelaere zelf, die mogelijk nog niet denkt aan een terugkeer naar zijn jeugdclub. Voor de 22-jarige middenvelder is er alvast een oplossing nodig. Hij kreeg aanvankelijk wel flink wat speelminuten bij AC Milan, maar is inmiddels een bankzitter geworden. In totaal kwam hij 37 keer uit voor Milan, waarin hij goed was voor slechts één assist.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)