Bastien kan Burnley al snel verlaten, maar blijft dromen van de Premier League

Bastien kan Burnley al snel verlaten, maar blijft dromen van de Premier League

13 mei - 19:03
1

Vincent Kompany haalde afgelopen zomer heel wat spelers weg uit de Jupiler Pro League en ging aan de slag met verschillende oude bekenden. Een groot deel daarvan wist ook te overtuigen, al hadden anderen het moeilijk. Onder andere Samuel Bastien, die nu mogelijk kan vertrekken.

Bastien werd afgelopen zomer voor iets minder dan een miljoen euro weggehaald bij Standard. De middenvelder kreeg ook veel speelminuten, maar verdween uiteindelijk toch uit de basis. In Engeland klinkt het dan ook dat Bastien komende zomer mogelijk vertrekt bij Burnley.

In een gesprek met La Dernière Heure sluit Bastien ook niet uit dat hij vertrekt, al zou hij ook graag blijven. "Je weet nooit in het voetbal", klinkt het. "Ik ga in de zomer aansluiten bij Burnley en daarna zien we wel wat er gaat gebeuren. Volgend seizoen spelen we in de Premier League en iedereen droomt ervan om daar te spelen. Misschien krijg ik daar wel een kans om te spelen", besluit hij.

De 26-jarige middenvelder speelde uiteindelijk 835 minuten voor Burnley, daarin was hij goed voor twee doelpunten en één assist. Bij Burnley heeft hij nog een contract tot medio 2025.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s