Martinez stelt bondscoach Tedesco mogelijke Rode Duivel voor: Groot potentieel

Martinez stelt bondscoach Tedesco mogelijke Rode Duivel voor: "Groot potentieel"

13-05-2023 18:30
12

De Rode Duivels verzamelen in juli weer om enkele EK-kwalificatiewedstrijden af te werken. De tweede opdracht voor Domenico Tedesco, die mogelijk weer enkele nieuwe namen in de kern zet. Roberto Martinez schuift alvast één mogelijke naam naar voren.

Volgens de voormalige bondscoach zijn er nog heel wat ongebruikte spelers uit ons land die aanspraak maken op een selectie voor de Rode Duivels. Eentje daarvan is Nicolas Raskin, die momenteel uitkomt voor Rangers FC. "Hij zit héél dicht bij zijn eerste cap", klinkt het bij Footballscotland.

"Op de lijsten bij de bond stond hij altijd aangemerkt als een speler met groot potentieel", gaat Martinez verder. "Normaal zal hij deze zomer het EK U21 spelen, maar daarna staat de deur naar de A-ploeg open. Als hij belangrijk blijft zijn voor Rangers, dan zal het niet lang duren eer hij zijn kans zal krijgen", klinkt het.

Raskin werd lange tijd goed opgevolgd door Martinez, maar kreeg nog een selectie in de bus van de Spanjaard. De middenvelder besloot in januari ook om Standard te verlaten en naar het buitenland te trekken. In Schotland is hij momenteel een basispion.