Watanabe verkozen tot Kerel van het seizoen bij KV Kortrijk

Watanabe verkozen tot Kerel van het seizoen bij KV Kortrijk

12-05-2023 18:40
3

Tsuyoshi Watanabe is door de supporters van KV Kortrijk verkozen tot AGO Kerel van het Jupiler Pro League seizoen. De Japanse centrale verdediger reageert vanuit Japan zeer vereerd op de uitverkiezing bij zijn club.

Volgens KV Kortrijk is de verkiezing van Watanabe meer dan terecht, de club meent dat Watanabe iedere week een absolute steunpilaar was in de defensie van Kortrijk. Watanabe reageert op de uitverkiezing. “Ik ben er erg blij mee, ik voel me vereerd dat ik voor deze titel ben gekozen”, deelt Watanabe via de officiële kanalen van Kortrijk.

Watanabe vertelt verder over de supporters van Kortrijk en zijn leven in België. “Het zijn de nummer 1-beste supporters van België met de sterkste liefde voor hun team. Het was erg comfortabel om er te wonen, ja. Mijn vrouw en ik konden er alles doen zonder problemen: wandelen, winkelen. Ik vind Kortrijk een hele leuke stad. Minder druk dan Tokio haha, maar dat deed me goed”

Watanabe wordt uiteindelijk nog gevraagd of hij na dit sterke seizoen ook volgend jaar namens Kortrijk op het veld stapt. “Ja, ik zal er zijn in juni. Afgesproken”, besluit Watanabe.