Ancelotti strooit met lof: Plezier om Courtois als keeper te hebben

Ancelotti strooit met lof: "Plezier om Courtois als keeper te hebben"

12 mei - 16:10
1

Thibaut Courtois draait een uitstekend seizoen bij Real Madrid. Ook staat de keeper met het team van trainer Carlo Ancelotti in de halve finales van de Champions League. Ancelotti is lyrisch over de keeper van de Rode Duivels.

"Ik geloof nog steeds dat een doelman beter moet weten hoe hij zijn handen moet gebruiken dan zijn voeten, maar hij doet het gewoon met beide heel goed", noteerde Het Nieuwsblad uit de mond van Real Madrid-trainer Ancelotti.

"We werken dagelijks met Thibaut. We trainen met hem onder meer op uittrappen, wat voor een keeper vandaag nog steeds heel erg belangrijk is", vertelde Ancelotti over Courtois die ondanks de puike prestaties toch moet blijven trainen om optimaal te presteren.

"Het is een plezier om een keeper als hem te hebben", aldus de coach van Real Madrid die geniet van de prestaties van de sluitpost bij Real Madrid.

Courtois krijgt niet voor niets lof. De doelman hield dit seizoen in totaal maar liefst 16 keer zijn doel schoon in LaLiga, de Champions League, de UEFA Super Cup, de Copa del Rey en de Supercopa. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s