Muslic over Gent-trainer: Hein Vanhaezebrouck is voor mij een rolmodel

Muslic over Gent-trainer: "Hein Vanhaezebrouck is voor mij een rolmodel"

11-05-2023 16:20 Laatste update: 16:26
6

Cercle Brugge kan KAA Gent nog in de weg zitten om de eerste plek in Play-Offs 2 te behouden. Gent had dit seizoen moeite met de ploeg van trainer Miron Muslic en ging 2 maal onderuit in de Jupiler Pro League. Muslic hoopt weer te kunnen stunten tegen de ploeg van trainer Hein Vanhaezebrouck.

"Hein Vanhaezebrouck is voor mij een rolmodel, iemand die ook altijd veel aandacht besteedt aan zijn tegenstander" vertelde Muslic aan Het Laatste Nieuws over een trainer tegen wie hij op kijkt. 

"Of wij opnieuw het zwarte beest van AA Gent kunnen zijn, zal moeten blijken", zei de trainer die Vanhaezebrouck en Gent weer hoopt te verrassen.

"Ja, tussen Hugo Cuypers en Ayase Ueda zal het allicht een match in de match worden, maar AA Gent is natuurlijk veel meer dan zij topschutter of dan de andere superspitsen als Gift Orban en Tarik Tissoudali", vertelde de coach van Cercle Brugge over de veelzijdigheid van de aanstaande tegenstander.

Ook werd Muslic gevraagd of de matchen tegen Gent de belangrijkste van het jaar zijn. "Ik mag hopen dat dat de slotwedstrijd tegen Westerlo zal worden", antwoordde de trainer van Cercle Brugge daarop.

Cercle Brugge staat momenteel 5 punten achter op KAA Gent in de Play-Offs 2. Wat betreft het aantal punten staat de ploeg gelijk met Standard. KVC Westerlo staat 3 punten achter op Cercle Brugge in het klassement.