Joos en Verheyen over Muslic bij Cercle: “Hij straalt positivisme uit”

Joos en Verheyen over Muslic bij Cercle: “Hij straalt positivisme uit”

11-05-2023 10:46 Laatste update: 11:11
3

Cercle Brugge speelt een sterk seizoen onder Miron Muslic. Filip Joos is alvast grote fan van de Kosovaarse trainer. Dat geeft de analist aan in Extra Time van maandag. Na de 3-5 overwinning van Cercle op het veld van Westerlo kon Muslic opnieuw de harten winnen.

"Hij straalt positivisme uit", klinkt het bij Joos.  "Ik vind de identiteit van Cercle wel super en ik heb het enorm voor die coach. Hij straalt positivisme uit en hij heeft een band met zijn spelers die ervan afspat. Die spelers geloven allemaal in hem", gaat Joos verder. 

Joos vraagt zich verder af of Muslic ook een niveau hoger dezelfde impact kan hebben. "Dat zullen we dan wel ooit eens zien, maar om het bij Cercle Brugge te kunnen implementeren, dat vind ik ook al wel knap", aldus Joos. 

Volgens Gert Verheyen vallen er parallellen te trekken tussen Muslic en Alexander Blessin. "De vraag of hij dat ook bij andere ploegen zou kunnen, werd bij hem ook altijd gesteld. Ik zie geen reden om te denken dat het niet kan, al is de keuze na Cercle wel belangrijk", aldus Verheyen.